De kaarten zijn geschud

De kaarten zijn geschud, de uitslag is gekend. Jammer genoeg haalt sp.a niet de verhoopte uitslag en zijn de progressieven niet aan zet.

Zoals Jinnih Beels zei: de verkiezingen kwamen te vroeg. We hebben een lange weg afgelegd maar we hebben nog een lange weg te gaan en die weg loopt steil bergop. Reden te over dus om ons hoofd niet te laten zakken maar onze schouders te rechten en er verder volop tegenaan te gaan. Want we hebben een fantastische ploeg, waardevolle ideeën en plannen en veel veerkracht.

Zelf raakte ik niet meer verkozen. Het is met spijt in het hart dat ik eind 2018 afscheid neem van de gemeenteraad en de provincieraad. Een zeer welgemeend woord van dank aan die vele mensen die me gesteund hebben en voor me gestemd hebben. Wees ervan overtuigd dat ik me ook zonder mandaat verder zal inzetten voor een sociale samenleving waarin iedereen kansen krijgt.