Ook na de verkiezingen gaat sp.a voluit voor sociale welvaart voor iedereen!

De campagne is gevoerd, de stemmen zijn geteld. De uitslag was alvast geen afstraffing voor het gevoerde regeringsbeleid, integendeel. In Antwerpen slaagt sp.a erin de drie zetels in het federale parlement te behouden, in het Vlaams parlement verliezen we jammer genoeg 1 zetel. Verschillende kandidaten hebben mooie persoonlijke scores behaald, zelf ben ik ook tevreden met mijn 2.487 voorkeurstemmen, waardoor ik op de vierde plaats bij de opvolgers kom. Aan allen die hieraan meegewerkt hebben, een hartelijk woord van dank!

Het is nu afwachten welke partijen deel zullen uitmaken van de Vlaamse en federale regering. Een ding is alvast zeker: sp.a blijft voluit gaan voor sociale welvaart en vooruitgang voor iedereen en wil graag meewerken om dit te realiseren.