Primavera doet mee aan “Kunst in ’t lang en in ’t breed” op 26 april 2013

De stad Antwerpen organiseert tijdens de periode van 26 april 2013 t.e.m. 5 mei 2013 de week van de Amateurkunsten. Ook Primavera, een tehuis voor mensen met een handicap in Merksem, neemt eraan deel. De gasten en begeleiders gaven het beste van zichzelf en leven nu vol spanning toe naar de openingsavond op vrijdagavond 26 april 2013 om 20 uur in het Cultureel Centrum in de Nieuwdreef. Daar kunnen ze dan fier tonen wat ze hebben gepresteerd. Er zal een korte voorstelling zijn van het project en daarna wordt de tentoonstelling geopend met een receptie. Ook directeur Rik Gorissen doet mee. Hij draagt een muzikaal steentje bij, een kleine aanvullende act als blijk van waardering voor al het grotere werk dat die avond op het podium zal geschieden en vooral voor het werk dat er aan vooraf is gegaan.

De toegang is GRATIS, deuren gaan open om 19.30 uur. Het enige wat u moet doen is contact opnemen met Primavera (telefoon 03 645 78 29 – liefst tussen 9 uur en 15 uur op werkdagen, fax 03 646 80 28 of e-mail rikgorissen@primavera-vzw.be) of met het Cultureel Centrum van Merksem (03 641 62 10) om mee te delen met hoeveel personen u aanwezig zult zijn zodat uw persoonlijke tickets klaar gelegd kunnen worden aan de inkom.

Als lid van de Raad van Bestuur van Primavera doe ik een warme oproep om uw schouders mee onder het project ‘kunst in ’t lang en in ’t breed” te zetten en de mensen van Primavera, hun begeleiders en de medewerkende kunstenaars de avond van hun leven te bezorgen. Zij verdienen het !