Inhuldiging Natuurvriendenpad in Hove

Sinds zondag hebben de Natuurvriendenafdeling Hove – Kontich een echt Natuurvriendenpad. Het nieuwe Natuurvriendenpad is een wandellus van 12 km en wordt opgenomen op de nieuwe wandelkaart, ‘Wandelgebied landschapspark Antwerpen Zuidrand’, uitgegeven door de deelnemende gemeentes en TPA (Toerisme Provincie Antwerpen. Afdeling Hove van de Natuurvrienden heeft er hard aan gewerkt, gelukkig hebben ook andere gemeenten meegeholpen.

Jaarlijks organiseren de Natuurvrienden in de provincie Antwerpen een wandel- en fietsdag. Een ideale gelegenheid om het Natuurvriendenpad voor te stellen. Het weer was niet echt van de partij, maar de dag kende een groot succes. Niet minder dan 170 deelnemers waren er. Het nieuwe Natuurvriendenpad werd door allen positief en vooral verrassend ervaren. Zeker door de lokale deelnemers die het mooie in hun eigen gemeente hebben ontdekt via paadjes waarvan ze het bestaan zelfs niet wisten.

Een geslaagde organisatie van de Natuurvrienden dus!